Paquet de paquetets * Paquete de paquetitos

Fa uns mesos vaig rebre un paquet fantàstic des de Londres ple de detalls que em va deixar, literalment, amb la boca oberta: 1. Per què no m'ho esperava gens 2. Perquè cada detallet era una moneria.

I ha costat però al final el paquet ha tingut retorn, em venia molt de gust tornar el detallàs! Així que ara que el paquet ja ha arribat a les mans de la destinataria, us ensenyaré els paquetets que hi havia a dins. Paquetets de productes handmade total o quasi total jeje entre els quals la caixeta amb el tè d'etiquetes de cor, perquè si hi ha alguna cosa que li agrada a la meva amiga són els cors ;)Espero haver-vos donat alguna idea per als vostres propers regals! ;)
****

Hace unos meses recibí un paquete fantástico desde Londres lleno de detalles que me dejaron, literalmente, con la boca abierta: 1) Por qué no me lo esperaba 2) Por qué cada detallito era una monería. 


Y ha costado pero al final el paquete ha tenido retorno, me apetecía mucho devolver el detallazo! Así que ahora que ya ha llegado a las manos de la destinataria, os mostraré los paquetitos que había dentro. Paquetitos de productos handmade total o casi total jeje entre los cuales la cajita con el te de corazones porqué si hay alguna cosa que le gusta a mi amiga son los corazones ;)

Espero haberos dados alguna idea para vuestros próximos regalos! ;)

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars