DIY Llapissos, tintes i imaginació

Ja fa uns dies em vaig guardar aquesta idea en una llista, la llista on guardo totes les coses que m'agraden i que us vull ensenyar, provar de fer, reinventar,...

via ohbebes

L'altre dia vaig acabar un Mini Àlbum que he de regalar i com sempre, no tinc paper d'embolicar però de cop, CLINK! he pensat en aprofitar la idea d'estampar amb les gomes dels llapissos per personalitzar un paper i així fer-ho servir per embolicar .

I avui, aprofitant el dia he donat forma a la idea.




No té massa misteris, agafeu algun llapis amb goma a dalt (tants que em pensava tenir i només n'he trobat un i amb poqueta goma, però bé, no m'he deixat vèncer) i  tintes d'aquestes per estampar. I anar sucant i anar apretant. Per a netejar la goma ho podeu fer amb una tovalloleta d'aquestes per a nadons. 



Aleshores ha vingut el moment d'embolicar. Aquesta vegada no n'he volgut tenir prou amb el paper també he fet servir una d'aquelles cintes "washi tapes" per acabar de lligar el paper i una cinta de color blau que en fer el nus he aprofitat per posar-hi dues flors de ganxet que tenia (made in maitescuin), una més gran que l'altra perquè es vegin bé les dues i ja està. Ara només caldrà entregar-lo amb un bon somriure com a postal!

A veure si li agrada :) 



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars