DIY Va de banderoles

En un dels primers posts del bloc us vaig comentar que havia seguit un tutorial on t'explicava com decorar una de les típiques làmpares de paper de l'Ikea i que em faltava penjar-les perquè no tenia massa clar com enganxar-ho. Finalment, ho hem fet amb una pistola de siliciona. Hem anat posant puntets de silicona al llarg de la cinta que tenia cosides les banderoles i després ho uníem al llistonet que té el paper.



Malgrat els 6m de mini-banderoles que teníem no n'hem tingut prou i encara ens en caldran 3m més per acabar de donar l'últim tomb. De moment, així és com ens ha quedat.



Però aquest no és l'únic racó del pis que té banderoles, en una de les parets del menjador n'hi ha unes altres de més grans. La inspiració va venir a partir de veure'n unes fetes de paper en una botiga de Barcelona. Així doncs, agafant les mans of my mother vam posar-nos en marxa. Jo tenia clar que les volia de colors i grans, així que després de triar les robes i fer un patró de la banderola (al final van fer 18cm de base per 19'5cm d'altura) vam anar tallant i planxant, res de cosir. 


Cosir va venir al final, quan les vam unir totes a la cinta amb què les penjaríem i així és com va quedar.





*Si en voleu saber més, deixa un comentari i us ho explico millor! ;)


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars