Crònica del taller d'iniciació 9/06

Per fi us puc ensenyar una miqueta com va anar el taller de dissabte passat. Aquesta setmana és una mica de bojos i la que ve més, coses dels finals de curs ja us ho podeu imaginar... :)

Però bé, aquí us ho explico una miqueta.

Vam repetir taller d'iniciació perquè al primer es van quedar algunes persones en reserva i em sembla que és una cosa que a mesura que es vagi popularitzant cada vegada s'anirà apuntant gent. 

Com sempre els vaig preparar a cada una el seu kit de papers amb una llista on els suggereixo el material per començar, botigues on aconseguir-lo, etc. amb el seu nom. 


Després d'una petita presentació del material i de què consisteix això de l'scrapbooking els vaig mostrar les dues pàgines que havia preparat per al taller...




Serveixen com a punt de partida, hi ha qui se sent més còmode seguint-les i n'hi ha que els ve de gust provar i totes dues coses estan bé, al cap i a la fi és una activitat personal, jo només proposo idees, algunes tècniques, coses a tenir en compte, etc. Aquestes són algunes de les pàgines que van fer.


Crec que de nou van sortir encantades i amb la sensació que el temps els havia passat volant (sí, sol passar...) me'n recordo al principi com em podia passar una tarda volant davant de papers, botons i cintes!


Si voleu estar informades de quan és el proper taller, aneu consultant l'apartat de :: Tallers :: està pendent fer-ne algun altre.



Gràcies a les que vau venir i a les que de tan en tan passeu per aquí a llegir les meves aventures scrapbookeres. 


Comentaris

  1. Les dues pàgines que els hi vas preparar per que s'inspiressin em semblen precioses!!!
    Felicitats!!!
    Petonàs!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars